Alles wat u moet weten over Argentinië │ SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Alles wat u moet weten over Argentinië

   Wilt u uw werkzaamheden uitbreiden naar Argentinië? Dan is het verstandig om zo veel mogelijk over het land te weten te komen. Als vertaler Nederlands Spaans wilt u de juiste doelgroep immers bereiken en de boodschap op een goede manier overbrengen. Doordat het land veel te bieden heeft voor bedrijven, zijn er voldoende mogelijkheden om de resultaten te behalen. Maar waar staat het land dan bekend om? Onderstaande informatie zet alles voor u op een rij.

   Algemene informatie over Argentinië

   Argentinië heet officieel de Argentijnse Republiek. Het is een land in het zuiden van Zuid-Amerika, gelegen tussen de zuidelijke Atlantische Oceaan en de Andes en er zijn 44,2 miljoen inwoners in Argentinië. Ook grenst het land aan Brazilië, Chili, Paraguay, Uruguay en Bolivia. De hoofdstad van Argentinië is Buenos Aires, een stad die jaarlijks veel toeristen trekt en ook qua economie veel voor het land te bieden heeft. Veel internationale bedrijven zijn bijvoorbeeld samenwerkingen aangegaan met de lokale bedrijven en ook openen steeds meer ondernemingen.

   Meerdere talen dankzij nationaliteiten

   Maar welke taal spreken ze in Argentinië precies? Argentinië is niet alleen een land met veel inwoners, maar ook met meerdere talen. De Argentijnse taal is het Spaans. Met deze taal kunt u in Argentinië de grootste doelgroep bereiken met uw vertaalbureau. In Argentinië is deze taal een belangrijk middel om niet alleen met inwoners van het land te communiceren, maar ook met de buitenwereld. Andere talen die binnen het land gesproken worden, zijn Guarani, Aymara en Quechua. De mensen die deze talen spreken, kennen echter ook het Spaans.

   De godsdienst in het achterhoofd houden

   Argentinië is een van de landen met godsdienstvrijheid. Het overgrote deel van de bevolking, ongeveer 90 procent, is katholiek. Hiervan gaat nog altijd 20 procent wekelijks naar de kerk. 2 procent van de bevolking is protestants. Dit zijn voornamelijk de immigranten uit Duitsland. De overige 2 procent is Joods. Zorg ervoor dat u de godsdienst goed in het achterhoofd houdt tijdens het vertalen van de teksten. U voorkomt hiermee dat mensen zich niet verbonden voelen en de boodschap niet goed meer overkomt. Als vertaler behaalt u dan de beste resultaten en u kunt uw werkzaamheden steeds verder uitbreiden in het land.