Arbeidsovereenkomst in het Engels nodig? Kijk bij SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Arbeidsovereenkomst Engels

   Arbeidsovereenkomst in het Engels vertalen

    

   Een arbeidsovereenkomst in het Engels nodig? Om internationaal te groeien is het van belang om uw contract te laten vertalen naar het Engels. Dit kan van belang zijn als een werkgever een werknemer in dienst neemt uit het buitenland die vrijwel geen Nederlands spreekt. Over het algemeen vinden met name overeenkomst vertalingen in het Engels plaats, aangezien dit internationaal als de belangrijkste zakelijke taal wordt geaccepteerd. Als uw bedrijf echter werkzaam is in een specifiek land, kan ook een juridische of zakelijke vertaling van het contract naar de taal van uw werknemers een optie zijn. SIGV Coöperatie beschikt over tolken en vertalers in de meest uiteenlopende talen. Zo schakelt u ons vertaalbureau in voor een Poolse tolk om uw congres feilloos voor de toehoorders te vertalen, maar ook voor een vertaler Duits Nederlands voor het omzetten van uw contract in de gewenste taal. Wilt u meer weten over een arbeidsovereenkomst in het Engels, Duits of een andere taal vertalen? Neem dan contact op voor meer informatie.

    

   Geheimhoudingsverklaring bij vertaling arbeidsovereenkomst

    

   Bij een contract of arbeidsovereenkomst gaat veelal vertrouwelijke informatie gemoeid. SIGV Coöperatie heeft standaard in de algemene voorwaarden opgenomen dat wij de geheimhouding van deze informatie voor u verzekeren. Onze tolken beschikken over een geheimhoudingsplicht en zullen de informatie vertrouwelijk behandelen. In onderling overleg kunnen wij tevens een aanvullende geheimhoudingsverklaring bij de vertaling voor de arbeidsovereenkomst in het Engels, Duits, Frans of andere taal tekenen.

    

   Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via de website

    

   SIGV Coöperatie handelt zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat wij geen aanvullende kosten rekenen voor het vertalen van een arbeidsovereenkomst in het Engels, maar u slechts een eerlijke prijs voor een kwalitatief hoogstaande vertaling betaalt. Wilt u meer weten over de kosten van een arbeidsovereenkomst in het Engels, Duits of andere taal vertalen? Neem dan gerust contact op via onze website voor meer informatie. Of vraag direct een offerte op maat aan via de website.