Arabisch vertaalbureau zonder winstoogmerk | SIGV
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Arabisch vertaalbureau

   SIGV biedt Arabisch vertaalbureau voor een betrouwbare vertaling

   Zoekt u een Arabisch vertaalbureau voor het vertalen van of naar het Arabisch? SIGV Coöperatie beschikt over een jarenlange ervaring bij het tolken en vertalen in meer dan 250 talen. Van een tolk Spaans tot een vertaler Duits Nederlands, wij weten altijd een passende oplossing voor u te vinden. Zelfs een videotolk inhuren behoort tot de mogelijkheden, waarbij de identificatie door middel van een documentenscanner gebeurt. Wilt u meer weten over onze diensten als tolk of vertaler Arabisch? Vraag dan meteen een offerte op maat aan via de website.

   Heeft u een document nodig voor een officiële instantie of voor de Nederlandse overheid? Dan zal er om een beëdigde vertaling worden gevraagd. Dit houdt in dat het vertaalde document een gelijkwaardige juridische waarde heeft als het origineel. In Nederland accepteert men niet zonder meer een document dat in het Arabisch is opgesteld. Deze documenten dienen eerst beëdigd vertaald te worden, alvorens u deze kunt voorleggen aan een officiële instantie. Daarvoor kunt u bij vertaalbureau SGIV een tolk inhuren.

   Professioneel Arabisch vertaalbureau om de taalbarrière te doorbreken

   Met circa 300 miljoen native speakers is het Arabisch een van de meest gesproken talen wereldwijd. Voor het doen van zaken is het investeren in een goedlopende tekst dan ook een must. De Arabische taal is complex, en kent bijvoorbeeld niet altijd klinkers. Verder wordt de taal van recht naar links geschreven en gelezen. Dit is van belang bij een foutloze vertaling van onder meer een brochure of een folder naar het Arabisch. SIGV Coöperatie verzorgt zorgvuldige vertalingen van en naar het Arabisch waar u op kunt vertrouwen. Zo wordt het samenwerken met Arabische zakenpartners of het toetreden tot de Arabische markt veel gemakkelijker.

   Vertalingen door ons gecertificeerd Arabisch vertaalbureau

   Ons Arabisch vertaalbureau beschikt over zowel het ISO 17100 als ISO 9001 certificaat, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit vertalingen. De vertalingen zijn gemaakt door native speakers, die zijn opgegroeid met de Arabische taal en cultuur. Hierdoor kennen zij de taal door en door en weten zij de juiste toon te raken binnen de context. Bovendien controleert een tweede native speaker de tekst om te onderzoeken of er onnauwkeurigheden in de tekst aanwezig zijn en of de boodschap helder is. Het resultaat is dat u een perfect lopende Arabische tekst ontvangt die past bij de doelgroep en cultuur.

   Arabisch vertaalbureau voor uw sector

   Onze lijst met opdrachtgevers is heel divers; van technologische bedrijven tot overheidsinstellingen, van een ziekenhuis tot het mkb bedrijf. Doordat wij samenwerken met tolken en vertalers die gespecialiseerd zijn binnen hun vakgebied, weten wij vaktermen binnen uw branche moeiteloos te vertalen van en naar het Arabisch. Een technische handleiding, een arbeidsovereenkomst of een marketingbrochure zijn slechts enkele voorbeelden van documenten die ons Arabisch vertaalbureau vertaalt. Bovendien zijn onze vertalers beëdigd, waardoor vertaalde juridisch documenten als rechtsgeldig worden gezien.

   Voordelig Arabisch vertaalbureau voor vertalingen van topkwaliteit

   Doordat ons Arabisch vertaalbureau geen winstoogmerk hanteert, leveren wij vertalingen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bent u benieuwd wat de kosten voor de vertaling van uw Arabische document zijn? Vraag dan meteen een offerte op maat aan via de website.

   SGIV werkt enkel met beëdigd vertalers Arabisch. Een beëdigd vertaler Arabisch is erkend door de Nederlandse rechtbank en is bekend bij de Nederlandse overheid. Uw vertaalde documenten worden door de beëdigd vertaler Arabisch altijd voorzien van een officiële stempel, een handtekening en de verklaring dat het document een waarheidsgetrouwe weergave is van het origineel. Onze beëdigde vertalers Arabisch vertalen graag uw huwelijksakte, uw rijbewijs, uw testament, uw diploma of een koopovereenkomst van het Arabisch naar het Nederlands of een andere taal. Het is ook mogelijk om uw documenten vanuit een andere taal naar het Arabisch te vertalen. Ook als u een legalisatiestempel of een apostille nodig heeft, kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.