Algemene voorwaarden vertalen? | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Algemene voorwaarden vertalen

   Algemene voorwaarden vertalen

    

   Zoekt u een erkend vertaalbureau voor het vertalen van algemene voorwaarden? Iedere dag vertalen onze juridische vertalers de algemene voorwaarden voor zowel kleine ondernemers als grote organisaties. Een correcte omzetting van de brontaal in de doeltaal is van uiterst belang bij het vertalen van algemene voorwaarden. SIGV Coöperatie zorgt ervoor dat uw vertaling tot in de puntjes nauwkeurig is. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan voor meer informatie.

    

   Algemene voorwaarden vertalen vergt nauwkeurigheid

    

   Het opstellen van algemene voorwaarden vraagt om uiterste nauwkeurigheid. Pas op het moment dat de algemene voorwaarden door beide partijen van een overeenkomst worden geaccepteerd, is een koopovereenkomst rechtsgeldig. Het is dan ook van groot belang dat u begrijpt wat in de algemene voorwaarden beschreven wordt. Bij algemene voorwaarden vertalen is het van belang dat de vertaling volledig identiek is aan de voorwaarden in de brontekst. SIGV Coöperatie beschikt over gediplomeerde vertalers die gespecialiseerd zijn op juridisch gebied. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de juiste vakterminologie, waardoor zij de algemene voorwaarden perfect kunnen vertalen.

    

   Uw privacy gewaarborgd bij algemene voorwaarden vertalen

    

   Als u gebruik maakt van onze vertaaldiensten, zoals onze vertaler Duits Nederlands, behandelen we uw project strikt vertrouwelijk. Dit houdt in dat we uw documenten met de grootste mogelijke zorgvuldigheid vertalen, en strikte afspraken maken over de geheimhouding. Als dit voor de vertaling van uw algemene voorwaarden wenselijk is, is het uiteraard mogelijk om een aanvullende geheimhoudingsverklaring te tekenen.

    

   Beëdigde vertaling van uw algemene voorwaarden

    

   Voor de vertaling van de algemene voorwaarden kan het noodzakelijk zijn om deze te laten beëdigen. In dat geval is de vertaling ook rechtsgeldig. SIGV Coöperatie beschikt over beëdigde vertalers om uw vertalingen te waarmerken, ondertekenen en bestempelen. Of een beëdigde vertaling noodzakelijk is, hangt af van het doel van uw vertaling. Bent u van plan om de vertaling bij de rechtbank of officiële instanties te gebruiken? In die situatie is een beëdigde vertaling een must. In andere scenario´s voldoet een niet-beëdigde juridische vertaler. Neem contact met ons op als u twijfelt welke vertaler bij u past.

    

   SIGV Coöperatie voor hoogstaande vertalingen tegen een laag tarief

    

   Bij SIGV Coöperatie staat het vertalen voor iedereen voorop, ongeacht het budget. Daarom hanteren wij ook geen winstoogmerk op onze vertaaldiensten. Onze tolken en vertalers zijn tevreden met hun tarief, en wij rekenen geen indirecte kosten als overheadkosten. Of u nu een tolk wilt inhuren om een rechtszitting te kunnen volgen als particulier of een congrestolk nodig heeft voor uw grote organisatie, ons vertaalbureau staat voor u klaar om u van heldere communicatie te voorzien. Benieuwd naar de kosten voor de vertaling van uw algemene voorwaarden? Vraag vandaag nog een offerte op maat aan via de website.