Alles wat u moet weten over Albanië | SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Zaken doen met Albanië: dit moet u weten over het land

   Het mooie Albanië is voor veel mensen een plek om naartoe te reizen voor vakantie. Voor ondernemers is het echter ook een land waar veel te behalen is. Ook hier kan uw doelgroep zich immers bevinden. Nog voordat u een vertaalbureau inschakelt om uw teksten aan te passen, is het aan te raden om te ontdekken waar het land allemaal bekend om staat. En welke taal spreken ze hier eigenlijk?

   Albanië met veel mogelijkheden

   Of u nu als congrestolk werkt of dat u producten en diensten aanbiedt over heel de wereld: Albanië mag u niet over het hoofd zien. Het is een land in de Balkan, aan de Adriatische zee in het zuidoosten van Europa. Er zijn veel landschappen te vinden. Denk aan een combinatie tussen besneeuwde bergen en lange zandstranden. De hoofdstad van Albanië is Tirana, in het centrum van het land. Ruim 610.000 van de 3 miljoen mensen in het land wonen hier.

   De taal van het land

   De taal in Albanië is het Albanees. Albanees als taal leren kan u helpen om uw bedrijf verder uit te breiden. Als tolk geeft het u niet alleen de gelegenheid om te communiceren met mensen in dit land, maar ook de omliggende landen, ondanks dat er andere talen gesproken worden. Want welke taal spreken ze in Griekenland? Over het algemeen is dit Grieks, maar in sommige delen zult u ook Albanees als taal tegenkomen. U kunt de taal inzetten voor het aanbieden van producten en diensten.

   Een gastvrij land met unieke cultuur

   De cultuur van Albanië laat u versteld staan. In het land draait het allemaal om gastvrijheid. De mensen zijn vriendelijk en u wordt begroet met een glimlach. Zolang u mensen met hetzelfde respect behandelt, zullen ze uw bedrijf met open armen ontvangen. De tradities spelen nog altijd een grote rol bij de inwoners van het land. Vergeet dus niet om deze cultuur en de tradities mee te nemen in de teksten die u als vertaler Nederlands Engels naar het Albanees omzet.