Albanees Nederlands - SIGV Coöperatie
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Albanees Nederlands

   Wilt u graag uw bedrijf uitbreiden naar Albanië en wilt u uw documenten en website laten vertalen van Nederlands naar Albanees? Heeft u zakenpartners in Albanië en heeft u documenten of akten ontvangen die u van Albanees naar Nederlands wilt laten vertalen? Of verhuist u van Nederland naar Albanië en heeft u enkele officiële documenten die vertaald moeten worden? SIGV Coöperatie kan u helpen. Van een tolk Spaans tot een vertaler Frans Nederlands, wij hebben altijd een passende oplossing voor u.

    

   Doorbreek de taalbarrière met een professioneel vertaalbureau Albanees

   Het Albanees wordt gesproken door meer dan 5 miljoen mensen en is de officiële taal in Kosovo, Noord-Macedonië en uiteraard Albanië. Ook in Montenegro, Turkije, Italië, Servië en Griekenland wordt er een aardig mondje Albanees gesproken. Als u uw zaken wilt uitbreiden of uw aanwezigheid op de Balkan wilt versterken, zijn vertalingen van Nederlands naar Albanees of van Albanees naar Nederlands essentieel. SIGV Coöperatie verzorgt correcte vertalingen van en naar het Albanees. Zo kunt u vol vertrouwen samenwerken met Albanese zakenpartners en klanten.

    

   Beëdigde vertalingen van Nederlands naar Albanees

   Bij SGIV Coöperatieve werken we met beëdigde vertalers om uw documenten van Nederlands naar Albanees en van Albanees naar Nederlands te vertalen. Een beëdigd vertaler heeft een professionele eed afgelegd bij een gerechtsarrondissement en is zodoende bevoegd om officiële documenten te vertalen. Daarnaast voorziet hij of zij deze documenten van een handtekening, een beëdigingsverklaring en een persoonlijke stempel. Op deze manier heeft het vertaalde document evenveel rechtskracht als het originele document. Onze beëdigde vertalers vertalen graag de nodige documenten. Dit kan gaan over een huwelijksakte, een geboorteakte, een echtscheidingsakte, een diploma, een rijbewijs of een testament. Met een beëdigde vertaling van ons vertaalbureau Albanees bent u verzekerd van een correcte vertaling met de nodige rechtskracht.

    

   Native speakers in een gecertificeerd vertaalbureau Albanees

   Als vertaalbureau Albanees werken wij enkel met hoogopgeleide vertalers en tolken die native speakers zijn. Native speakers zijn geboren en/of opgegroeid in een land waar men Albanees spreekt. Dankzij hun jarenlange ervaring met de taal en de cultuur zijn ze in staat om de juiste tone of voice te vinden die uw vertaling nodig heeft.
   Ons vertaalbureau beschikt eveneens over de certificaten ISO-9001 en ISO-17100. Deze certificaten geven u de zekerheid dat wij continu kwalitatief hoogwaardige vertalingen leveren. Wij voldoen aan hoge normen om de beste vertalingen te kunnen verzorgen.

    

   Voordelige vertalen met topkwaliteit

   Bij vertaalbureau SGIV staan we voor kwalitatieve vertalingen tegen een scherpe prijs. Aangezien wij zonder winstoogmerk werken, betaalt u bij ons enkel de kosten voor de vertaler. Zo bent u verzekerd van een vertaling van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen uit de sector. Bent u benieuwd naar de kosten van uw Albanees vertaalproject? Vraag snel en eenvoudig een offerte op maat aan via de website en laat u verrassen door onze voordelige prijzen.