SIGV Coöperatie advertentie Engels
Tolken en vertalen met een
maatschappelijke doelstelling
Selecteer een pagina

Wat zijn de kosten?

  VertalingTolkdienst

  Mijn taal staat er niet tussen

  Bel mij terug

  Wat zijn de kosten?

   VertalingTolkdienst

   Mijn taal staat er niet tussen

   Bel mij terug

   Uw advertentie professioneel in het Engels vertaalt

   Wilt u een internationale advertentiecampagne lanceren? Uiteraard kunt u uw advertentie of webpagina vertalen met Bing, maar heel professioneel zal het niet overkomen. Als u echt indruk wilt maken op uw doelpubliek, kiest u best voor een professionele vertaler Nederlands Engels. Bij het lanceren van internationale campagne moeten meerdere vakgebieden samenwerken om tot een goed resultaat te komen. Bij SIGV Coöperatie zijn we het gewend om samen te werken met marketingbureaus en hen te ondersteunen in zaken zoals keyword research. Om het voor alle partijen zo makkelijk mogelijk te maken, vertalen wij advertenties rechtstreeks in het exportbestand. Zo kunt u de vertaalde campagne eenvoudig importeren in het gebruikte advertentieplatform.

   Cultuurverschillen in campagnes

   Als u een campagne internationaal wilt lanceren, moet u rekening houden met cultuurverschillen. Advertenties die in Nederland werken, zullen niet per sé hetzelfde resultaat behalen in België. Het is dus van groot belang om goed na te denken over de manier waarop u communiceert met uw doelgroep. Onze tolk Engels en vertaler kunnen u hierbij adviseren. Deze native speakers zijn immers geboren en getogen in het land van de doeltaal en begrijpen de cultuurverschillen als geen ander. Zij kunnen dit vlekkeloos toepassen bij het vertalen van uw advertentie in het Engels of eender welke andere taal.

   Vertaalde advertenties voor verschillende platformen

   Bij SIGV Coöperatie hebben wij een jarenlange ervaring in het vertalen van advertentie voor verschillende platformen. Denk maar aan Facebook Advertising, Marktplaats advertenties en LinkedIn Advertising. Wilt u graag een advertentie door ons laten vertalen en bent u benieuwd naar de kosten. Via onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft over uw project.